fundacio graduats socials

La Presidenta de la Fundació, la Sra. Apol·lònia Ma. Julià, juntament amb la Vicepresidenta, la Sra. Maria Gracia Matas, varen fer entrega de les motxilles i material escolar

Añadir comentario
fotomochilas

La Presidenta de la Fundació, la Sra. Apol·lònia Ma. Julià, juntament amb la Vicepresidenta, la Sra. Maria Gracia Matas, varen fer entrega de les motxilles i material escolar recollides a la nostra seu dins la campanya solidària     “ La teva motxilla vella=la meva il·lusió”, organitzada per la nostra Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears, en col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials, en benefici de l’Associació d’antics alumnes de Montesión, que duen a terme una magnífica tasca d’ajuda als més necessitats.

Aquesta campanya solidària ha estat un èxit, gràcies a la col·laboració de tots els Graduats Socials, que una vegada mes han significat que corregir la desigualtat és un acte de Justícia Social.

 Des de aquí agrair molt sincerament la vostra participació, que ajuda a seguir amb aquests projectes solidaris, tan necessaris per les persones més vulnerables i que dignifiquen, encara mes, la nostra professió.