fundacio graduats socials

II Edició del curs formatiu sobre la prestació de jubilació: Nivell Bàsic

Add Comment
FOTO1Sin título-3

Dimarts, dia 11 de febrer, es va celebrar la II Edició de el Curs Formatiu sobre la Prestació de Jubilació: Nivell Bàsic, organitzat per la Fundació de Graduats Socials de les Illes Balears en col·laboració amb el Il·lustre Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears.

La primera de les dues sessions de què consta el curs va ser impartida per José María Solera, sotsdirector provincial de Jubilació i Supervivència de l’INSS de les Illes Balears. La presentació de l’acte va anar a càrrec de Federico Hermosel, tresorer del Col·legi.

L’objectiu d’aquesta formació no és altra que actualitzar els coneixements jurídics dels assistents sobre la prestació de jubilació en la seva modalitat contributiva. Es pretén que els alumnes siguin capaços de conèixer els requisits d’accés a la jubilació ordinària del sistema de seguretat social, quantificar l’import econòmic de la prestació de jubilació ordinària i conèixer quin és el règim de compatibilitats i incompatibilitats que hi ha una vegada reconegut el dret .

Cal recordar que durant els dies 3 i 5 de març està previst que es realitzi la IV Edició de el Curs de Jubilació: Nivell Avançat.